Web Tasarım

Web Tasarım Firmaları

Web Tasarım Firmaları şirketinizin web sayfasını daha iyi yapmak istediğinizde, web tasarım ajanslarına ihtiyaç duyarsınız ve bu web tasarım ajanslarını seçmek, çokta kolay olmayabilmektedir. Bu yüzden, sizleri çok iyi anlıyoruz. Bu tür işlemler çok fazla araştırma ve sabır ister. Her türlü sözleşmeyi yazılı şekilde görmeden önce, tecrübeli bir kişiyle görüşmeniz ve konuşmanız çok önem taşır. Web tasarım ile uğraşan firmalarla tanışarak ya da onların neler yapmaya çalıştığını anlayarak bir web tasarım partneri aramanız, iyi bir başlangıç noktasından başlamanıza sebep olabilir.

Tecrübeli bir kişiyle iletişim kurmanın yanı sıra, araştırmanızı daha öne alarak, detay dosyanızı çıkarttığınızdan emin olmalısınız. Sektörünüzle aynı işi yapan firmaların sitelerini ziyaret ederek başlayın. Bunu yaptığınızda, şirketiniz ile ilgili kültürü, stilleri ve müşteri hakkında ne gibi geri dönüşler sağladıklarını görebileceksiniz.  Diğer insanların ajanslar hakkında söyleyeceklerini duymak, kendinize özgünlük katar. Kısacası, istediğiniz derecede web sitesini elde etmek daha kolay halde gelebilir.

Web Sitesi Sahibi Olmak İstiyorum?

Web Sitesi Sahibi Olmak İstiyorum?

Evet, artık işletmenizi dijital ortama taşımak istiyorsunuz ve aklınızda web sitenizin projesini oluşturdunuz. Peki bunu nasıl hayata geçireceksiniz?

Arama motorlarına web tasarım yazdığınızda önünüze onlarca sayfa sonuç çıkacaktır ve en doğrusunu seçmek sizin için kabus olacaktır. Başlıca kendinize şu soruları sormanız gerekiyor:

  • Bu web tasarım firması tasarladığım şeyi yapmamda yardımcı olacak mı?
  • Seçeceğiniz web tasarım firmasının çalışma tarzını seviyor musunuz?

Bu sorulara bağlı olarak görüşeceğiniz birkaç firmadan teklif alacaksınız ve akabinde bütçenize hangisi uygun ise, o firma ile sözleşme imzalayıp sitenizi yaptıracaksınız.

İyi Bir Web Tasarım Firmasını Nasıl Seçebiliriz?

Bütçenize göre iyi bir web tasarım firması seçmek çok da zor değil. Her firmanın kendine özgü çalışma prensibi bulunur ve sundukları kalite hizmet anlayışı farklıdır. Bir web tasarım firmasını diğer firmalardan ayıran tek şey başarıyla ulaştığı web site tasarım projeleridir. Bu şekilde başarıya ulaştıkları siteler ile sizlere referans verebilir.

Web tasarım da bir diğer husus ise, ziyaretçilerinizi hoş karşılayacak tasarım yaptırmanızdır. Eğer ki hoş bir tema planı yaptıysanız, ziyaretçileriniz uzun süre sitenizde vakit geçirebilir. Aynı zamanda, dijital ortamlara pek çok cihazla giriş yapabilirsiniz. Buna bağlı olarak, pek çok ziyaretçi mobil cihaz kullanmaktadır. Sitenizin mobil uyumluluğu ziyaretçiyi, müşteriye bile döndürmesinde büyük rol oynamakta. Ayrıca, web sitenizin ziyaret edilebilmesi adına sitenizi ziyaret eden kullanıcılara her türlü kolaylığı sağlamalısınız. Aksi halde ziyaretçi kaybedebilirsiniz. Unutmayı ki, bir saniyeden daha fazla bir sürede siteniz açılıyorsa, müşteri kaybetmenize bile yol açabilir.

Web Design

Web Tasarım Firmaları İşletmemi Nasıl Yukarıya Taşıyabilir?

Öncelikle web tasarım firmalarının belirli kuralları vardır. Aklınızda tasarladığınız site ile tasarlamak istedikleri site birebir uymayabilir. Bu anlamda sitenizi en yukarıya taşımaları için kullanıcıya en yakın tasarım hangisi ise onu uygulayacaklardır. Bu bağlamda, şirketinizin ya da işletmenizin daha çok tanınması amacıyla seo çalışamları yapacaklardır.

SEO : Başlıca Google olmak üzere, arama motorlarında sitenizin optimizasyon hale getirilmesine denilmektedir. Seo çalışması yapılan web sitelerinde aynı işi yaptığınız başka firmalardan daha önde olabilirsiniz. Buna bağlı olarak Acarnet, işinde başarılı ve yılların tecrübesiyle sitenizi, Google aramalarında yukarıya çıkarmaktadır. Günümüzde pek çok firmalar Acarnet sayesinde google sıralamalarında yukarıya taşınmaktadır.

Neden Referanslar Bu Kadar Önemlidir?

Müşterilerinizin sitenizde ziyaret geçirmesi önemlidir. Bu açıdan, web tasarım firmalarının sunduğu referansların değeri önemlidir. Aklınız da ki tasarım örneğine uyan tasarımlar, potansiyel müşterileri yakalamanıza da yardımcı olabilir. Web tasarım firmalarının tasarımları, genellikle mobil cihazlara uyumludur, bu da potansiyel müşteri kazanmanızda büyük rol oynayabilir.

Bir web sitesine sahip olmaya ve uygun bir şirket aramaya karar verdiğinizde, farklı hizmet konseptleriyle web tasarım şirketleriyle karşılaşabilirsiniz. Aslında, birçok serbest tasarımcı bu sektörde yerini almıştır.

Neden Web Tasarım Şirketleri İle Çalışmalısınız?

Alınan hizmetin kalitesi, satış aşamasından önce değil satış sonrasında başlar. Şirketiniz için bir web sitesi tasarımı geliştirdikten sonra, teknik destek almak ve olası bir sorun durumunda iletişim kurulacak bir irtibat kişisinin bulunamaması, sadece bazı serbest tasarımcıların değil, aynı zamanda kurumsal web siteleriyle uğraşan şirketlerin de müşterilerine sunduğu bir problemdir.

Web Tasarım Şirketleri

Web tasarım hizmetleri satın alırken hizmet sürekliliği web tasarım firmaları için en önemli konudur. Örneğin, kurumsal e-posta hesaplarının kullanımı şirketler için çok önemlidir, ancak bu en sorunlu konulardan biridir. Kurumsal web tasarımı yapan bir şirketten hizmet alacaksanız, bu şirketin hizmet verdiği şirketlerin web sitelerinin ve kurumsal e-posta hesaplarının aynı sunucuda bulunduğunu, yani bir arıza veya arıza durumunda olduğunu bilmelisiniz. Sunucuda aynı anda yüzlerce şirket etkilenecek. Ancak, kurumsal olmayan veya bireysel bir çalışandan hizmet almak istiyorsanız, sorun sırasında ilgilenen kişiyle iletişim kurabilirseniz, uygun olduğum zaman ilgileneceğim bir cevap almalısınız.

Sonuç olarak, bir web sitesi oluşturmayı ve kurumsal e-posta hesaplarını kullanmayı planlıyorsanız, hizmetlerinizi almak için web tasarım şirketleriyle bağlantı kurmanız gerektiğini bilmelisiniz.

Berkay Gavaz

Acarnet'te Web Designer

İlgili Makaleler

16 Yorum

  1. Gerçekten güzel bir paylaşım olmuş. Artık web tasarım firması seçerken çok daha dikkat edeceğim. Örneğin ayakkabı dükkanım için bana ne bütçelerle web sitesi sunabilirsiniz? teşekkürler.

    1. Erdal Bey Merhaba
      Bununla ilgili ilk önce normal kurumsal web sayfasımı yaptırmayı düşünüyorsunuz, yoksa eticaret mi? İlk önce bunu belirlemelisiniz. Sonraki aşamalar dijital pazarlama aşamalarıdır. Onunla ilgilide bizden profesyonel bir destek alabilirsiniz.

    1. Erkan Bey Merhabalar
      Bir çok web tasarım firması bulunmaktadır. Bunların emin olun tam anlamıyla seoya uygun site yapabilen firma sayısı %10 ‘u geçmez. Eğer siteniz seoya uygun değilse ve sonraki zamanda sistematik seo hizmeti almazsanız web siteniz sizi tanıtıcı resim ve yazıdan öteye geçemez, Yani aramam motorlarında ilintili olduğunuz kelimelerde üst sıralarda değilseniz siz müşteri dönüşümleri olmaz.

  2. Merhaba yazdığınız makale güzel olmuş fakat, gelişen internette web tasarım firmaları nasıl boyutlar alıcak?

    1. Kemal Bey Merhabalar

      Bizce gelişen boyutta web tasarımdan çok artık öenm Google arama motorunda ilk sayfada çıkabilecek sitelerin hazırlanmasıdır. Bunun la ilgilide web tasarım çalışmaları yaparken artık seo uyumluluk sonraki aşamada seo çalışması önemi çok yüksektir. Önümüzde yıllar itibariyle bunun önemi artacağından artık kurumsalaşamamış kişiler ve kurumlar yavaş yavaş piyasada silinecektir.

  3. bilgilendirdiğiniz için teşekkürler web sayfası yapmak için kiminle iletişme geçmem lazım ve her türlü web tasarım sayfaları yapıyor musnuz?

  4. Verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür ederim. peki web tasarım yaptırıken nelere dikkat edmemiz gerekir.

  5. merhaba ilerleyen tarihlerde webb tasarım firmaları gelişen teknolajide kullanılan programlar değişip yapılan web siteleri daha iyi boyut alırmı?

    1. tabi ki teknoloji gelişmekte web tasarım firmaları buna göre ayak uydurmakta her yeni teknolojiye hazır başlamaya çalışmaktadırlar yoksa geride kalırlar ve zaten şuanda ki boyutları oldukça iyi durumdadır

    1. Fatma Hanım Merhabalar

      Web tasarım yaptırmak için firmaların önemi her zaman vardır. Yapılacak olan web sitesinin kaliteli ve teknik bir ekiple çalışılması web sitenizin sağlığı açısından önemi büyüktür. Bunlarla ilgili bizlerle iletişime geçerek size güzel bir hizmet verebiliriz.

  6. Merhaba, Öncelikle neden web tasarım firmalarıyla çalışmalıyız bizlere avantajları varmıdır? Web tasarım firmaları web sitemi üst sıralara taşıyabilir mi?

    1. Merhabalar Yusuf Bey,
      Web tasarım firmalarıyla çalışmanız sizler için iyi olur. Nedeni ise destek almanız için güzel bir fırsattır. Örneyin e-posta firmalar için çok önemlidir ilerleyen zamanlarda herhangi bir sıkıntıda web tasarım firmalarıdan destek alabilirsiniz. Web sienizin üst sıralara çıkması için web tasarım firmalarından seo hizmeti alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu