Web Tasarım

Örnek Web Sitesi Konuları

Örnek web sitesi konuları Bu tür içerikler, insanlara her türlü mal satın alma sürecinde yardımcı olmaktadır. Kısa ürün incelemelerinden bütün satın alma rehberlerine ve o ürünle ilgili bilgileri, yorumları ve görüşleri listelemektedir. Bu durum ise kullanıcıların karar vermesine yardımcı olabilmektedir.

Çok Sayıda Ürün İçeren Genel E-Ticaret Mağazası

Alışveriş yapanların ihtiyaç duydukları arayıp bulamadıkları her şeyi bulabileceği bir tür çevrimiçi alışveriş merkezi. Genel bir e-Ticaret mağazası oluşturmak karmaşık bir işlem olsa da, böyle bir web sitesi oluşturmak da faydalı olabilmektedir.

Sadece 1 Veya 2 Ürün Satan Ve Genellikle Tek Bir Açılış Sayfasına Sahip Olan Niş E-Ticaret Mağazası

Genelde e-ticaret mağazası inşa etmek için çok karmaşıksa, bir niş e-ticaret mağazası oluşturmaya gerek duyabilirsiniz. Oluşturmuş olduğunuz bu mağzada sadece 1 veya 2 ürün satabilirsiniz bunun üzerine  çabalarınızı ve satışlarınızı en üst düzeye çıkarmak için yoğunlaştırabilirsiniz.

Eticaret Kredi Kartıyla Alışveriş

Bloglar

Herhangi bir blogda, istediğiniz her şeyi yazmakta özgürsünüz. Kişisel bir blog ise, hobileriniz veya ilginizi çeken herşeyle uğraşabilirsiniz.

Psikoloji Testleri veya Bu Tür Diğer Siteler Gibi Etkileşimli Web Tespiti

İnsanlar psikoloji testlerinden severler. Sonuçta etkileşimi severler. Elinizde böyle bir web sitesi oluştururken denemek ve insanların kendileri hakkında yeni şeyler keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz.

İçerik veya Haber Toplayıcı Gators

Web sitenizin bir haber katalizörü olmasını ve arama yapmak isteyen kullanıcıların bilgilendirilmesi için bir durak noktası olmasını ister miydiniz?  Ardından, içerik ve haber toplayıcılar yalnızca kendiniz seçmek istediğiniz web sitesi türü olabilir.

CV / Özgeçmiş veya Portföy Web Sitesi

Bir Özgeçmiş ve örnek web sitesi konusu olarak portföy web sitesi belirli bir alanda becerileriniz için bir öneri olarak hizmet etmektedir. Pas ve güncel projeleri, eğitim ve mesleki geçmişinizin bir açıklamasını halinde dahil edebilirsiniz.

Web Siteniz İçin İçerik Fikirleri

Haber Bültenleri

Bir diğer örnek web sitesi konularına örnek Haber bültenlerini ana içerik türünüz olarak seçerek, kullanıcılara mükemmel bir hizmet sunmaktadır. Güncel bilgileri topluyor ve insanların yönlendirilmek isteyeceği bir bilgi merkezine dönüştürüyorsunuz. Dijital dünyada haberler (herhangi bir konuda) çok farklı olduğu için, onları tek bir yerde toplanmış bulmaktayız bu sebeple daha çok fazla içerik olacaktır. Web siteniz bu araştırma ihtiyacını azaltır ve yaşamlarını kolaylaştırır. Bu sebepten dolayı er ya da geç, inisiyatifiniz için ödüllendirileceksiniz.

Alıcının Rehberleri

Bir ürün veya hizmet alacak olan insanlara yönelik olsa da, bir alıcının rehberi bilmek istiyorum seçenegine aittir. Satın alma döngüsüne devam etmeden önce, kullanıcıların ihtiyaçları göz önünde bulundurulmaktadır. Özellikle onların bilgilendirilmeleri gerektiği düşünülerek tasarlanmıştır. Bir satın alma rehberi, bir satın alma işlemi yapılmadan önce nelere dikkat edileceğini, neye dikkat edilmesi gerektiğin, neye dikkat edileceğini ve hangi ürün özelliklerinin aranacağını size söyleyecektir.

Web Tasarım Bileşenleri

Ürün Yorumları

Ürün incelemeleri ayrıca “bilmek istiyorum” kategorisine girer. Biri “Satın Al” düğmesine basmadan önce bir ürünü inceleme yolunu okumayı seçer. Ürün incelemeleri, kullanıcıların güncel kalmasına ve daha bilinçli satın alma kararları vermelerine yardımcı olma konusundan faydalıdır. Bir ürünün birkaç incelemesini inceliyorlarsa, ürünün karşıladığı kalite standartları hakkında bir fikir oluşturabilirler. Ayrıca, benzer ürünlerin incelemelerini inceliyorlarsa, karşılaştırmalar yapabilir ve en iyi seçeneğe yönelebilirler bunlar ise (kalite, fiyat oranı, yüksek kalite, düşük fiyat, vb,) şeyler yer almaktadır.

Tarifler Ve Diyetler

Yemek tarifleri ve diyetler içeren örnek web sitesi konusu olarak, yemek malzemelerinde veya diyette yenecek yiyecekler hakkında ayrıntılı bilgi verir. Bu, zayıflamak ve formda kalmak ya da sağlıklı beslenmek isteyenlerin büyük çoğunluğuyla ilgilidir.

Berkay Gavaz

Acarnet'te Web Designer

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu