Web Tasarım

Web Tasarım Ajansı

Web tasarım ajansı olarak; 2004 yılından bu yana, üniversiteler, hastaneler, kurumsal şirketler başta olamak üzere, +1000’lerce projede müşterilerimize memnuniyeti sağlamışızdır.

Web Tasarım Ajansı Nedir?

Bu soruyu  cevaplamadan önce ilk önce web tasarım kelimesinin anlamını öğrenmeliyiz. Web tasarım kurumların ve kişilerin web ortamında hazırladığı görsel, yazı, video gibi içeriklerin, bir dizayn çalışması yapılarak internette yayınlamasıdır. Bu web ortamında hazırlanan web sayfalarını profesyonelce yapan şirketlere de,  web tasarım ajansı  nedir ? Sorusuna cevap olur.

Web tasarım şirketi  grafiker, yazılımcı, seo uzmanı, içerik editörü,  destek personeli gibi bir ekipten oluşur. Bu ekipte her birinin kendine göre görevleri vardır. Grafiker tasarımı çıkarır, yazılımcı kodlamasına döker, seo uzmanı seo optimizasyonu yapar, içerik editörü de sayfaya kaliteli içerikler oluşturarak siteye girer ve en son aşamada da art direktör  veya ajans başkanı inceleyip  onay vererek site yayına alınır. Yani aslında profesyonel bir çalışma yaklaşık 4-5 kişinin elinden geçmelidir ki kalite bir web tasarım ortaya çıksın.

Web Tasarım Ajansı İstanbul

Web Tasarım Ajansı İstanbul  

Türkiye de kaliteli bir web tasarım şirketi arıyorsanız, İstanbul web tasarım ajansı firmalarını araştırmanız gerekiyor. Tabi İstanbul web tasarım ajansı olarak firmalar çok gibi görünse de ciddi anlamda bu işi yapan 5 ile 10 arasında web tasarım şirketi ancak bulabiliriz. Çünkü sektör  diğer eski sektörlere göre çok yenidir. Yeni olduğundan dolayı da tecrübeli yani 10 yılı geçmiş firma sayısı azdır. Diğerleri ise yeni sektöre girmiş veya bireysel olarak bu işi yapan kişilerdir.

Sizde İstanbul web tasarım şirketi arayışı içindeyseniz; eski, tecrübeli ve güçlü referansları olan web tasarım ajanslarıyla çalışmayı tercih etmelisiniz.

Biz İstanbul web tasarım markası Acarnet olarak 2004 yılından bu yana şirketlere özgün ve kaliteli web tasarım çalışmaları yapmaktayız. Referanslarımızı incelediğiniz zaman Üniversiteler, hastaneler, Limanlar, üretim tesisleri gibi birçok işletmeye kalite işler yapmışızdır.

Profesyonel Web Tasarım Ajansı

Kaliteli ve profesyonel web tasarım şirketlerinin bir çok benzer özellikleri vardır. İyi bir web tasarım şirketi ciddi bir ekiple çalışır. Bu ciddi işini bilen ekip, web tasarım firmasında bölümlere ayrılır. Şöyle ki; Bir web tasarım ajansında konunun başında belirtiğimiz üzere Grafik, yazılım, seo, içerik editörlüğü, destek gibi birimler olur. Çünkü profesyonel web tasarım ajansı çalıştığı firmalara kaliteli bir web sitesi hazırlayabilmesi için ayrı ayrı departmanlarda konunun uzmanlarını çalıştırır. Bu uzmanlar işin kaliteli çıkması için müşteriyle her zaman iletişimde kalarak, hem kaliteye hem müşteri beğenise odaklanarak çalışırlar.

Profesyonel Web tasarım Ajansı Nasıl Çalışır

  • Web tasarım Şirketi olarak ilk önce çalışma yapılacak sektör incelenir ve yurt içi ve yurt dışı rakipler analiz edilir.
  • Sektör ve rakip analizinden sonra firmaya uygulanacak en yeni teknoloji olan Ux tasarım iskeleti düşünülür.
  • Firmadan nasıl bir tasarım ve web sitesiyle neyi hedeflemek istedikleri sorulur.
  • Kağıt üzerine çizilen tasarımın ana sayfa tasarımı Photoshop programında çizilir ve müşteri onayı alınır.
  • Eğer ki web tasarım ajansının çizdiği tasarımı beğenmezse müşteriden tekrar geri dönüşler alınır ve tasarım revize edilir.
  • Ana sayfa onayı alınan site tasarımı diğer iç sayfa tasarımları yapılır ve müşteri onayına sunulur.
  • Web tasarım şirketi olarak tüm sayfa tasarımları bitirdikten sonra html, css, kodlamasına dökülür ve cms içerik yönetim paneli entegre edilir.
  • Entegre edilmiş cms yönetim paneli sayesinde içerik editörü seo kurallarına uygun olarak içerikleri girer.
  • İçerikler girildikten sonra web tasarım firması, seo departmanındaki uzmanıyla sitenin tüm seo optimizasyonu gerçekleştirir.
  • En son aşamada test aşaması yapıldıktan sonra site yayına verilir.

Kurumsal Web Tasarım Ajansı

Web tasarım ajans ifadesi yerine yerine kurumsal web tasarım ajansı kelimesinin asıl kullanılmasının nedeni, piyasada gerçekten bu işi bilmeyen veya günü kurtarma adına iş yapan firmalar olduğu içindir. Çünkü müşteriler çalışmalar ucuz olsun diye kurumsal web tasarım ajansılarını zorlamakta, web tasarım şirketleri de kaliteden ödün vermediklerinden fiyatları çok fazla indirimli yapamamaktadırlar. Bundan dolayı da piyasada kalitesiz işler yapılmakta ve gerçekten kaliteli iş yaptırmak isteyen şirketlerde, sadece web tasarım hizmeti veren ajans değil biz kurumsal web  ajansı aramaktayız demektedir.

Kurumsal web tasarım şirketi belli bir özelikte ve vasıfları taşıması gerekmektedir. Çünkü o artık sadece web tasarım hizmeti veren ajans değil kurumsal web tasarım ajansıdır. Kurumsallaşmış web tasarım ajans yapısındaki  şirketlerinin taşıdığı özellikler;

Kurumsal Web Tasarım Ajansı Özellikleri

  • Kurumsal web tasarım şirketleri birimlerde ve uzman bir ekipten oluşur.
  • Yaptıkları ciddi kaliteli örnek işler vardır.
  • En 5 yıldır piyasada faaliyet gösteriyordur.
  • Fiyat ortalaması ne çok pahalıdır ne çok ucuzudur.
  • Müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmaya çalışırlar.
  • Sattım bitti anlayışları yoktur. Sürekli destek alabilirsiniz.
  • Güncellemeleri ve yeni teknolojileri takip eder müşterilerine sunarlar.
  • Oturmuş bir sistemleri vardır.
Sektöründen köklü ve ciddi referansları olan, kurumsal web tasarım ajansı arayışı içindeyseniz https://www.acarnet.com/iletisim sayfamızdan formumuzu doldurarak teklifi alabilirsiniz

Web Tasarım Ajansı  Reklamları 

Profesyonel web sitesi tasarımı yapan web tasarım şirketleri, bunun yanında web tasarım reklam ajansı gibide şirketlere destek verebilirler. Bunun tam adı aslında 360 derece tam dijital ajansıdır.

Bir web tasarım firması herhangi bir şirketin web sitesini yaptığı zaman, eğer bünyesinde reklam ve seo departmanları da varsa o hizmetleri de profesyonelce verebilirler. Çünkü aslında tek bir yerden hizmet almak firmalar için çok daha iyi olur.

Kaliteli bir web sitesi tasarımını bitiren web tasarım firması, firmaya reklam hizmeti olarak Google, Facebook, İnstagram gibi internette en çok reklam verilen mecralarda reklamlar oluşturabilir. Google arama motorunda metin reklam, görüntülü reklam gibi alanlarda, facebook ve instagramda da görsel alanlarda reklamlar hazırlanarak yayınlanır ve aktif olarak da sürekli optimizasyon ve güncellemeler yapılarak dönüşüm oranları artırılır.

Web tasarım şirketi , reklamları yönetirken her mecrada ayrı bir yönetim ve uzmanlık sergiler. Google ads veya facebook businiess hesaplarında reklamları yönetmek farklı farklıdır. Bu da bünyesinde web tasarım uzmanının yanında birde dijital reklam uzmanı çalışması gerekir.

En İyi Web Tasarım Ajansları

Kaliteli ve iyi  bir iş yapan ve özverili ciddi  bir ekibi bulunan web tasarım şirketi, her zaman en iyi web tasarım ajansları listesine adını yazdırmak ister. Tabi buna ek olarak da İyi yetmez deyip biz en iyi web tasarım ajansı olmak istiyoruz derseniz sektörde bazı iddialarınız olması lazımdır.

En İyi Web Tasarım Ajansı Özellikleri

  • Müşteri memnuniyetini yüksek tutmanız gerekir.
  • Tasarım yönünüz gerçekten yüksek olmalıdır.
  • İş ahlakı ve iş prensipleriniz olmalı.
  • Gerçekten işinde uzman personeller çalıştırmalısınız.
  • Web tasarım ajansında çalışan personellerinizi sürekli eğitime tabi tutmanız gerekir.
  • Rakip web tasarım ajansından çok daha fazlasını müşteriye sunmalısınız.
  • Gerçekten en iyi web tasarım ajansları iddianız doğrular nitelikte iş yapmalısınız.

Türkiye’nin Web Tasarım Ajansı: Acarnet

Türkiye’nin Web Tasarım Ajansı: Acarnet

Türkiye de faaliyet gösteren web tasarım şirketi olarak  bir çok firma ve bireysel kişiler vardır, ama ortalama kaliteli ve profesyonel web tasarım ajansları toplamda 5 ile10 arasında bir şeydir. Biz Acarnet web tasarım firması olarak Türkiye’nin bir çok şehrinde hizmet vermekteyiz. Firmalara kalite ve özgün bir web tasarım ajansının elinden çıktığı belli olan web siteleri yapmaktayız.

Türkiye’nin web tasarım ajansı olabilmek için yaptığınız çalışmalarda, sadece ülkemiz değil uluslararası platformdaki rakiplerinizi de incelmeniz gerekir. Bununla ilgili Dünya da kabul görmüş tasarım sitelerini ve ajansları takip etmeniz ve sizin yaratıcılığınıza ilham verecek çalışmaların örnek  almalısınız.

Biz Türkiye’nin web tasarım markası Acarnet olarak 2004 yılından bu yana 1.000’lerce firmaya 360 derece tam hizmet ajansı desteği vermekteyiz.

15 YILLIK WEB TASARIM AJANSI TECRÜBESİYLE

%100 SEO Uyumlu, Özel Sitesi İçin Teklif Al!

    Web Tasarım Ajansı Sıkça Sorulan Sorular

    Web Tasarım Ajansları Nasıl Çalışır?

    Web tasarım firmaları belli bir uzman ekiple, iş disiplini ve iş ahlakı çerçevesinde tamamen müşteri odaklı çalışarak firmalara tasarım ve yazılım üretirler.

    Web Tasarım Ajansıyla Çalışmanın Avantajları Nelerdir?

    Güvenilir bir web tasarım ajansıyla çalışmak size kaliteli hizmet almanızı sağlar. Bunun yanında şirketinizin kurumsal kimliği de güçlenerek şirket imajınız yükselir ve her zaman aradığınız da size destek verecek bir ekip karşınızda olup İşleriniz güvenilir ve uzman kişilerin elindedir.

    Neden Web Tasarım Ajansıyla Çalışmalıyım?

    Web sitesi çalışmalarınızda, işinizi şansa bırakmamak için sektörde yer edinmiş profesyonel web tasarım ajanslarıyla çalışmalısınız. Çünkü bu size hem kaliteli bir hizmet almanıza hem de sonrasında sitenizle ilgili oluşabilecek sorun ve aksaklıklarda yardım alabileceğiniz güvenilir bir yapıyla karşı karşıya olduğunuzun rahatlığını verir.

    Web Tasarım Ajanslarının Fiyatları Ne Kadardır?

    Piyasada web tasarım hizmeti dediğimizde birçok kafa karıştıran fiyatlar ortada gezmektedir. İyi bir iş ve kaliteli bir hizmet veren bir web tasarım şirketi ortalama 5.000-30.000 aralığında size hizmet verir.

    Web Tasarım Ajans Seçimini Nasıl Yapmalıyım?

    İyi bir hizmet alacağınız bir web tasarım şirketi seçimi yapacağınız zaman, ilk bakacağınız şey ilk önce referanslarıdır. Bu firma kurumsal firmalarla çalışıyor mu? Çünkü çoğu firmalar yanılır ama kurumsal firmaların satın alma gibi uzman bir birimi olduğu için, hizmet satın alırken yanılma olasılıkları diğerlerine göre çok düşüktür.

    Web Tasarım Ajansının Reklam Desteği Var mı?

    Çalıştığınız web tasarım firması 360 derce tam hizmet ajansı hizmeti veriyor veya bünyesine reklam departmanı varsa bu hizmeti alabilirisiniz.

    Web Tasarım Ajansından Seo Hizmeti Alabilir Miyim?

    Web sitesi yapımı ve seo hizmeti aslında doğrudan ilişkidedir. Eğer bir web tasarım firması aynı zamanda seo konularını bilmiyor ve bu konulara uzaksa o web tasarım ajansından bizce hizmet almayın. Çünkü bir web sitesi Google yönergelerine uygun olarak yapılmıyorsa, o çalışma internet ortamında görselden öteye gidemez. Onun için her zaman seo hizmeti de alabileceğiniz bir web tasarım şirketi seçin.

    Alper Acarlı

    Acarnet'te Entrepreneur

    İlgili Makaleler

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Başa dön tuşu