Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikamız

  • Acarnet markası olarakDenizköşkler Mahallesi Seda Sokak (E-5 Yanyol Üzeri) 11/6 Avcılar/İstanbul adresinde hizmetvermekteyiz.
  • Şirketimiz kullanıcıların bilgilerini çeşitli amcalarla toplayıp bunlar farklı nasıl ve ne şekilde kullanacağını ve koruduğunu bu gizlilik politikamızda belirtmiş bulunmaktayız.
  • Müşterilerimizin sözleşme veya web sitemizin formlarından kişisel bilgilerini girerek (isim-soy isim, firma bilgileri, telefon, adres veya e-posta adresleri gibi) bu bilgileri toplamaktayız.
  • Şirketimiz belli aralıklarla bu bilgiler ışığında kullanıcılara kampanya, mail bülteni, promosyon, yeni ürünler gibi bilgilendirici eposta, mesaj gönderebilir. Sms ve mail almak istemiyorsanız; +90 212 593 06 51 nolu telefondan veya [email protected] mail adresimize bize ulaşabilirsiniz.
  • Müşterilerimizin kişisel verileri her zaman bizde saklı bulunmaktadır. Bu verileri 3. Kişi ve kurumlarla paylaşmayacağımız taahhüt ederiz.
  • İnternet sitesinin iyileştirilmesi, geliştirilmesine yönelik olarak ve/veya yasal mevzuat çerçevesinde siteye erişmek için kullanılan İnternet servis sağlayıcısının adı ve Internet Protokol (IP) adresi, Siteye erişilen tarih ve saat, sitede bulunulan sırada erişilen sayfalar ve siteye doğrudan bağlanılmasını sağlayan Web sitesinin Internet adresi gibi birtakım bilgiler toplanabilir.
  • Acarnet ve iştiraki olan tüm şirketler tarafından kullanıcıya ürün ve hizmet tanıtımları, reklamlar, kampanyalar, avantajlar, anketler ve diğer Kullanıcı memnuniyeti uygulamaları sunulabilir.
  • Kullanıcı veri paylaşım tercihlerini değiştirmek isterse, bu talebini Acarnet’in Kullanıcı hizmetleri çağrı merkezlerine iletebilir.


Ödeme Araçları Güvenliği
  • Kullanıcılarımızın bize yapacağı ödemelerde kullanılan mobil pos, sanal pos gibi ödeme yöntemi araçlarında kredi kartı bilgileri 3. Kişi ve kurumlarla kesinlikle paylaşılmaz.
  • Müşteri olurken verdiğiniz tüm bilgilere sadece siz ulaşabilir ve siz değiştirebilirsiniz. Üye giriş bilgilerinizi güvenli koruduğunuz takdirde başkalarının sizinle ilgili bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Bu amaçla, üyelik işlemleri sırasında 128 bit SSL güvenlik alanı içinde hareket edilir. Bu sistem kırılması mümkün olmayan bir uluslararası bir şifreleme standardıdır.

E-bülten Gönderimleri ve Duyurular

Acarnet haftalık olarak yeni ürün, kampanya veya bilgilendirici e bülten gönderimi yapar. Gerekli gördüğü hallerde ya da 3. parti ortaklarıyla anlaşması halinde tanıtım ve bilgilendirme içerikli Kampanya / Teklif / Paket duyuruları gönderebilir. Kullanıcılar bu e-postaların kendilerine ulaşmasını e-postanın alt kısmında açıklandığı üzere, belirtilen linke tıklayarak engelleyebilirler. Herhangi bir zamanda günlük e.mail gönderim listemizden çıkmak isterseniz, gönderdiğimiz e.maillerin alt kısmında bulunan "E-bülten listemizden çıkmak için lütfen tıklayın" linkine tıklayarak e-bülten üyeliğinden tek tıkla kolayca çıkabilirsiniz.

Kişisel Veriler Kanunu Hakkında Genel Bilgilendirme

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (bundan sonra KVKK olarak anılacaktır) 24 Mart 2016 tarihinde kabul edilmiş, 7 Nisan 2016 tarihli 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanmıştır. KVKK’nun bir kısmı yayın tarihinde, bir kısmı ise 7 Ekim 2016’da yürürlüğe girmiştir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri sorumlusu olarak siz değerli müşterilerimizin kişisel verilerini kaydedecek, sınıflandıracak, işleyecek, saklayacak, güncelleyecek ve mevzuat kuralları ve vereceğiniz izin verdiği durumlarda 3. Kişilere açıklayabilecek olup, söz konusu yasal düzenleme kapsamında karşılıklı hak ve yükümlülüklerimize ilişkin olarak sizleri bilgilendiriyoruz.

İstisnai Durumlar

Aşağıda belirtilen maddelerde bazı durumlarda kullanıcı bilgilerini 3. Kişilerle paylaşılabilir.

  • Türkiye Cumhuriyeti kanunları çerçevesinde çıkarılan bir kanun veya kanun hükmünde karar nameyle kişisel veriler istenilen kişi veya kurumla paylaşılabilir.
  • Herhangi bir soruşturma esnasında mahkeme kararıyla istenecek olan talep doğrultusunda paylaşılabilir.
  • Kişilerin haklarını korumak amacıyla bilgi vermek gerektiğinde paylaşılabilir.

Acarnet Bilişim olarak bu gizlilik politikası ışığında kullanıcı bilgilerini koruyacağını taahhüt eder.


Firma Ünvanı: Acarnet (Alper ACARLI)
Adres: Denizköşkler Mahallesi Seda Sokak (E-5 Yanyol Üzeri) 11/6 Avcılar/İstanbul - TÜRKİYE
Eposta: [email protected]
Telefon: +90 212 593 06 51