Genel

Acarnet IT Forum Turkey’in Düzenlediği Uluslararası Fuarda  

IT Forum Turkey, Acarnet  Ana  Sponsorluğu’nda 29 Ocak 2019 tarihinde Fairmont Quasar Hotel’de gerçekleşecek olan uluslararası bir fuardır. 500’den fazla katılımcının olacağı bu fuarda Türkiye başta olmak üzere Almanya, Fransa, Hindistan gibi ülkelerin dev markaları bu dev organizasyonda bulunacaktır. Oldukça büyük çaplı bir organizasyon olan bu fuar yalnızca 1 gün sürecektir. Bu bir günlük süre zarfında bile oldukça çok konuşulacak gibi görünen bu etkinliğin Türkiye’de gerçekleşmesi etkinliğe ayrı bir hava katmıştır.

Fuarı düzenleyip organize eden IT Forum Turkey yaklaşık 40 ülkede çalışmalarını gerçekleştirmiş sektöründe köklü bir geçmişe sahiptir. Bu firma yapılacak olan MATCHMAKİNG yazılım altyapı eksiliğini gidermek için tercihini yine kendisi gibi sektöründe tanınmış bir firma olan Acarnet Bilişim Teknolojileri’nden yana kullanmıştır. Acarnet fuarın olağanüstü bir şekilde gerçekleşmesi için bünyesinde barındırdığı  son teknolojileri altyapısı ile çalışmalarını gerçekleştirmiştir.

İt Forum

Birçok fuara ev sahipliği yapan IT Forum Turkey etkinliğe katılan küçük büyük birçok firmaya birbirleriyle tanıma imkanı sağlamıştır. Bu hizmette katılımcılar sektörde tanıdığı veya tanışmak istediği kişilerle dilediği gibi kolay bir şekilde iletişime geçmektedir. Bu iletişim geçme işlemi bir sistem tarafından yapılmaktadır. Bu sistemi hazırlayan Acarnet firması sisteme girişi fuardan 2 hafta önce aktif edecektir. Sisteme girişi bir şifre vasıtasıyla gerçekleştirecek olan firmalar sistemin olağanüstü özelliklerini fark ettiklerinde fuarın ne kadar büyük çaplı bir organizasyon olduğunu tekrardan fark edecektir.

Sektöründe ve ülkelerinde adını duyurmuş Acarnet, Amazon,Intel, TeamViewer, Siemens, Yapı Kredi gibi firmaların bulunacağı bu etkinlikte Yapay Zeka, Bulut, Veri Güvenliği, Endüstri 4.0, Robotik, 5G, Nanoteknoloji gibi konular öncelikli olarak tartışılacaktır. Bu başlıkların yanı sıra birçok konunun konuşulacağı bu fuarda Acarnet firmasının bulunması etkinliğe ayrı bir hava katacaktır.

IT Forum Turkey Ana Sponsoru Olan Acarnet’te Fuarda Olacak

Fuarın yazılımsal MATCHMAKİNG servisinin alt yapısını hazırlayan Acarnet ekibi ve firma CEO’su olan Alper Acarlı  ile fuara katılım sağlayacaktır. Son teknolojiler hakkında çarpıcı bilgilere sahip olan Alper Acarlı bu bilgilerini fuara katılan diğer firmalarla paylaşmaktan mutluluk duyacağını belirtti. Ayrıca firmamızın son teknolojileri kullanarak hazırlanan yazılımları bu fuarda tanıtılacak olan firmalar sorunsuz bir hizmet alacağından adları kadar emin olabilir. Birçok fuarda kendini gösteren yazılım firmamız, gelişmiş teknolojilerini bu fuarda kullanmaktan ve sergilemekten mutluluk duyacaktır.

Alper Acarlı

Acarnet'te Entrepreneur

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu