Web Tasarım

Acarnet PROMOTÜRK Fuarında!

Ekran-Alıntısı

PROMOTÜRK Promosyon Show’un resmi açılışı  Pullman Hotel’ de bugün yapıldı.

PROMOTÜRK Yönetim Kurulu Başkanı olan ve aynı zaman yurt içi ve yurt dışında bir çok faaliyeti bulunan HG Tekstil Ceo’su Ercan GÜLER’le ayak üstü sohbet gerçekleştirdik.  Başkanımız; tüm  ekonomik olumsuzluklara rağmen 2017 yılına göre fuarın yüzde 107 büyümeyle açılışına başladığını belirtti.

Fuarın bizim için önemi ise İstanbul, Ankara, Kocaeli, Denizli, Antalya, Gaziantep, Kahramanmaraş’tan katılan bir çok çalıştığımız firma ile tekrardan konuşma fırsatı bulduğumuz bir ortam oldu. Firmalarla sohbetimizde dijital ortamda daha fazla yenilik neler yapabiliriz? Ve bununla ilgili yeni stratejileri neler oluşturabiliriz konularını konuştuk.

Promotürk

Acarnet Genel Müdürümüz Alper ACARLI’nın bizzat katıldığı ve müşterilerini gezdiği fuarda, firmalara dijitalleşmenin önemini ve buraya yatırım yapılmasının artırılması gerektiğinin altını çizdi. Konuşmasında Alper Acarlı; kurtuluşun online’laşma da olduğunu vurguladı.

Promotürk Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde, Milona’da Amerika’da Moskova’ya kadar birçok ülkede önümüzdeki günlerde fuarlarına devam edecekleri belirtiler.

Fuar 29 Eylül 2018 tarihine kadar Pullman Otel’de ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Alper Acarlı

Acarnet'te Entrepreneur

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Merhaba,

    Ben promosyon ürünleri sektöründe hizmet veren bir firmanın yöneticisiyim sürekli acarnet firmasının diğer sektörlerde elde ettiği başarıları duyuyordum ancak promosyon ürünleri sektöründe bu kadar büyük çaplı bir firmayla çalıştığını bilmiyordum. Promotürk ile aranızda ki ortaklığın sürmesini dilerim. Başarılarınız daim olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu