Genel

Acarnet Şikayet

Yaklaşık 10 yılı aşkındır piyasada faaliyet gösteren bir bilişim firması olarak, çalıştığımız tüm müşterilere aynı özveriyle hizmet etmeye devam etmekteyiz.

Şirket bakış açımız; her müşterimizi ailenin bir parçası gibi görerek, hiç birini birbirinden ayırt etmeyerek, onların memnuniyetini her koşulda maksimuma çıkarmaktır.

Acarnet Vizyon

Çalışmalarımızda her zaman müşterimiz için en iyisini istemekteyiz.  Müşterimize hizmeti bir kerelik değil, uzun vadeli, her zaman danışacağı ve destek alacağı bir anlayışımız mevcuttur.

Acarnet Çalışma Vizyonu

  • Disiplin

Başarılı bir şirket olmanın ilk şartı;  müşterilerine ve topluma hizmet verirken  disiplinli olmaktır.  Disiplin denince insaların aklına ilk gelen şey sıkıcılıktır. Bu yanlıştır. Disiplin şirket içinde hangi işleri kimin, ne zaman, hangi şekilde yapacağı ve zamanında yapılıp yapılmayacağı konularını kapsar. Acarnet olarak işlerimizin her aşamasında ve personellerimizin tüm çalışma prensibinde disiplini en önde tutmaktayız.

  • İşe Uygun Personel

Şirketinizin yüksek finansal bütçesi, iyi bir yöneticisi, iyi bir konumu, tüm teknolojik imkanları vs. olursa olsun. Doğru işe doğru personeli seçmezseniz başarılı olmazsınız. Personelinizi seçerken en başta çalışmak isteyen  kişinin uzun vadeli mi? Kısa vadeli mi? Çalışmayı düşündüğünü iyi analiz edin. Çünkü kısa vadeli düşünen personel sizden bir şeyler alır götürür.  Uzun vadeli çalışmayı düşünen ise, şirketle kendini bir bütün olarak düşünür ve sizinle beraber sonuna kadar yürür.  Tabi ki, bu özelliklerin dışında personelin karakteristik yapısı da çok önemlidir. Ahlaki kuraları bilmeyen, sabırsız, agresif, kural tanımayan ve hakkaniyet kavramının bilincinden yoksun personeller,  sizi bırakın ilerletmeyi günden güne şirketin çöküşüne.

Acarnet Takım

Birde buna ek olarak da amca oğlu, dayı oğlu, hala oğlu gibi yakın çevrenizden, işe uygun olmayan personel alımlarınızda  size  ciddi anlamda zarar verecektir.

Acarnet olarak tüm çalışanlarımız doğru bir işe alım sürecinden geçerek, iyi analiz edilmiş, işe uygun, ahlaki değerleri yüksek kişilerdir.

  • Kısa Vadeli Düşünmek

Şirket kültürümüzde müşterimize ,  çalışanlarımıza ve genel işleyişimize bakış açımız uzun vadelidir.

Bir müşterimizi kazandığımızda ve  ona hizmet vermeye başladığımızda, şirketin tüm yaşam eğrisi boyunca onunla çalışmayı planlarız. Uzun vadeli, karşılıklı çalışma stratejileri oluşturarak,  firmaya  daha fazla  nasıl faydalı olabiliriz diye düşünürüz.

Aynı şekilde çalışanımız içinde işe alım sürecimizden başlayarak, personelimizin gelişimine nasıl katkıda bulunuruz? Ve bir sonraki adımda personelimizle neleri daha iyi yapabiliriz gibi soruların cevaplarını hep beraber ararız.

Acarnet Misyon

  • Güven Olgusu

İyi bir marka değeri olmak için güven esastır. Müşteriler yeri geldiğinde bir hizmete veya ürüne güvenilir bir markaysa diğerlerinden fazla ödemeyi kabul ederler. Acarnet olarak çalışmalarımızda müşterilerimize her noktada güven olgusunu hissettiririz. Şirketi aradıklarında, konuşabilecekleri dertlerini anlatabilecekleri, sorunlarını çözebilecek uzman mühendislerimiz mevcuttur.

Bir markanın kolay oluşmadığının farkındayız, ve bu markaya gelebilecek her türlü zararlı hareketten tüm ekibimiz kaçınır.

  • Şirket Kültürümüz

Bir şirketin masadan, sandalyeden, bilgisayardan ve buna benzer ekip ve araçlardan oluşmadığının farkındayız. Şirketimiz çalışanlarımız ve müşterilerimizden oluşmaktadır. Yani insanlardan oluşmaktadır.  Bu noktada olaya insani boyuttan baktığımız zaman da insan duygusal bir varlıktı ve insanın beyninden çok kalbine dokunmamız gerektiğinin farkındayız. Acarnet şirket kültürü olarak hepimizin insan olduğunu unutmamakta ve empati kültürünü çalışanlarımız arasında geliştirmekteyiz.

Acarnet Şirketimizde Farkında Olmayarak Siz Değerli Müşterilerimizi  Hizmette Kusur Ettiysek Bizimle İletişime Geçin Çözüme Yardımcı Olalım.

Alper Acarlı

Acarnet'te Entrepreneur

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu