E-Ticaret

E-ticaret Web Tasarımı Nedir

E- ticaret web tasarımı nedir denildiğinde Elektronik Veri Değişimi (EDI) ve İnternet ile ilgili teknolojiler yoluyla kağıtsız iş bilgisi alışverişidir. Son zamanlarda E Ticaret, İnternet’in en önemli özelliklerinden biri olarak ortaya çıkmıştır. E-Ticaret, birbirlerini bir ağ oluşturan bilgisayarların yardımıyla internet üzerinden iş yürütmeyi içeren bir süreçtir. E Commerce aracılığıyla İnternet üzerinden alışveriş, çevrimiçi stoklama, bono işlemleri, yazılım, grafik, belge, müzik vb. İndirme ve satma, şirketten işletmeye (B2B) işlem yapabiliriz.

Dijital iletişim, tüm dünyada iş modelinde devrim yaratıyor. E-Ticaret‘in yardımı ile küresel olarak iş yapılabilir. Günümüzde iş evleri, organizasyonlar ve bireyler hizmetlerini ve ürünlerini global müşterilere sunabilmektedirler. Yerinde sunum ve ürünlerin yerleştirilmesi, son kullanıcıların bir kuruluş tarafından sunulan hizmetler ve teklifler hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olur ve kağıtsız, talep üzerine ve zamansız işlem hem hizmet sağlayıcılara hem de son kullanıcılara yardımcı olur.

E-ticaret kavramı, interneti daha iyi ve daha hızlı bir şekilde iş yapmak için kullanıyor. Her şey müşterilere bilgisayar sistemlerinize erişmelerini sağlamak ve insanların taleplerine göre kendileri sörf yapmalarını sağlamak. Tüketicilerin herhangi bir şirketin bilgisayar sistemleri ile insan müdahalesi olmadan iletişim kurma şekline E-ticaret denmektedir.

İnternet, e-ticaret yoluyla sanal bir pazar yarattı ve alıcıların hem bölgesel hem de küresel olarak hızlı ve kolay bir şekilde mal veya hizmet toplama veya alışverişinde bulunmalarını sağladı. Bugün, e-ticaret devasa bir endüstri haline geldi.

E-ticaret Nedir?

E-Ticaret Web Sitesi Şablonlarını Kullanma

E-ticaret alışveriş sepeti yazılımımız olan nsCommerceSpace, bir e-ticaret web sitesi oluşturmayı şaşırtıcı derecede basit hale getirir. Çok çeşitli önceden biçimlendirilmiş şablonlar arasından seçim yapılabilir, onun ardından renkleri seçmelisiniz, resimler ekleyerek ve sayfa düzenini ayarlayarak şablonunuzu kendi işinize göre tarzını da yansıtarak özelleştirebilirsiniz. Bu işlemde adım adım kontrol listesi, HTML deneyimi gerektirmeyen işlemlerde size yol göstermektedir.

E-Ticaret Web Tasarımınızı Özelleştirme

Çevrimiçi mağazanız, bir e-ticaret Web tasarım şablonunun gerçekleştiremediği özelleştirilmiş bir tasarım isterse, profesyonel Web tasarım hizmetlerimiz tam da ihtiyacınız olacak şekilde sizlere sunulmaktadır. Baştan sona e-ticaret Web tasarım uzmanıyla birebir etkileşim kuracaksınız. Özelleştirilmiş e-ticaret Web tasarım hizmetlerimizin, e-ticaret alışveriş sepeti yazılımımızı da satın alanlara sunduğunu unutmayın.

Eticaret Web Tasarım

E-Ticaret Web Sitenize Logo Tasarımı Eklemek

Profesyonel logo tasarımı online mağazalarda daha profesyonel görünür ve Marka bilinirliğini artırmak amaçlı yardımcı olabilir. Web tasarım uzmanlarımız, sizin için e-ticaret web siteniz için profesyonel ve uygun fiyatlı bir logo oluşturabilir. Logo tasarımını birçok dosya biçiminde bile sağlayabilmekteyiz, böylece aynı logoyu

İşinize yarayacak şekilde yani  e-postanıza ve basılı pazarlama malzemelerinize ekleyebilirsiniz.

E-ticaret Web tasarımınız, ziyaretçileriniz tarafından çevrimiçi mağazanızı ziyaret ettiklerinde ilk fark edecekleri şey olacaktır. NsCommerceSpace veya özelleştirilmiş

e-ticaret tasarım servislerini kullanarak bir web sitesi oluşturmak istediğinizde, Network Solutions e-ticaret Web tasarım hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilmektedir.

E-ticaretin faydaları şunlardır:

Daha hızlı veri alma oranı ile Daha İyi Bilgi Sistemi

Kağıt bazlı işletme işlemlerini değiştirerek Üretim Maliyetini Düşürün

Şirketin farklı departmanları için merkezi veritabanına sahip olduğu için organizasyon içinde daha iyi Yönetim Sistemi

Tedarikçilerden müşterilere farklı kuruluşlar arasındaki veri alışverişi ve işlemler nedeniyle farklı kuruluşlarda Daha İyi Yönetim Sistemi

İşletmeyi daha fazla müşteriyi kapsayacak şekilde genişlettiği için Daha İyi İş Stratejileri

E-tiacaret Alışveriş

E-Ticaret, birkaç avantajlı özellik ekleyerek şirketinize küresel bir avantaj sağlamanıza yardımcı olur. Baskın olan e-ticaret özelliklerinden bazıları aşağıda listelenmiştir:

Kolayca ve kolayca sınırsız ürün ekleyin: Kullanımı basit olan web tabanlı arayüz, ürün ayrıntılarını girmenize ve birden fazla görüntü yüklemenize, ürün kategorileri ve herhangi bir üründe boyut, renk, sürüm vb. Gelişmiş ürün özelliklerini kullanmanızı sağlamaktadır.

Dahili stok kontrol sistemi: Her ürün için stok seviyesi ekleme seçeneği, böylece sistem düşük stok seviyelerini takip etmenizi ve tavsiyelerde bulunabilir.

Tüm müşteri bilgilerini depolar: Müşteri siparişlerini takip edin, sipariş geçmişini görüntüleyin ve doğrudan e-posta gönderin, siparişlerinin durumunu girin veya bu tür şeyler gibi olmaktadır.

Otomatik sipariş onayı:  Müşterilere siparişlerinin onayı ile otomatik olarak e-posta gönderilecektir.

E-posta Pazarlama Fonksiyonu: E -posta bildirimlerini, özel teklifleri ve haber bültenlerini kullanarak satışlarınızı bir düğmeyi tıklatarak “arka uç” satışları tekrarlamak için, gerçekten yerleşik bülten tesisi sayesinde artırın.

 

Herhangi bir ödeme işlemcisiyle çalışır: Sistemimiz, hemen hemen istediğiniz herhangi bir ödeme işlemcisiyle çalışacaktır – Paypal’dan Worldpay’e, yüksek cadde bankası satıcı hesaplarına, Google kasası ve daha pek çok şey. Birden fazla kişiye bile sahip olabilirsiniz – sadece müşterinin hangisini kullanacağına karar vermesine izin verin.

Sonuç olarak e-ticaret web tasarım nedir? Dediğimizde normal web dizaynlarına aksine online kredi kartlarıyla ürün alınabilen sitelerdir.

Berkay Gavaz

Acarnet'te Web Designer

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu