Web Tasarım

Kurumsal Web Tasarım

Kurumsal web tasarım çalışmaları yapılan tasarım ve yazılımların kalitesine göre insanlar arasında farklı farklı söylem şekilleri geliştirmiştir. Bunlardan biride “web tasarım” kelimesinin önüne” kurumsal “kelimesi eklenerek oluşturulan “kurumsal web tasarım” kelime öbeğidir. Aslında bunun bu şekilde anılmasının asıl sebebi, yıllar yılı yapılan çalışmaların kalitesizliğinden kaynaklı olup, müşteriler, ben web tasarım hizmeti değil, kurumsal web tasarım hizmeti almak istiyorum. Diye dile getirerek,  almak istedikleri hizmetin kaliteli olmasını vurgulamışlardır.

Kurumsal Web Tasarım Nedir?

Kurumsal web sitesi nedir? Dediğimiz zaman, tam olarak tanımı; Kurumların veya şirketlerin, yaptırmak istediği kurumsal web tasarımları; tanıtıcı, bilgi edindirici veya ürün veya hizmet pazarlamak için yapılmış, internet ortamındaki hazırlanan sayfalara, denir.

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı Öncesi

  • Siteyle hangi mesajı vermek istiyoruz?
  • Siteyle hangi ürünü satmak istiyoruz?
  • Siteyle hangi hizmeti satmak istiyoruz?
  • Site e-ticaret mi? Olacak normal kurumsal sayfa mı?
  • Sektörümüzde neler yapmışlar?
  • Rakiplerimizin çalışmaları nasıl?

Gibi birçok sorular kendimize sorarız ki; doğru bir kurumsal web sitesi tasarımı çalışması yapalım. Bu sorulardan sonra kendimize bir yol haritası ve stratejisi çizerek, logomuzun renklerine uygun bir tasarım şablonu çizerek, ana sayfa ve iç sayfa dizaynlarını çıkarırız. Bu çıkardığımız tasarımlara da sonrasında, cms içerik yönetim paneli entegre ederek, içerikleri girer, son aşamada da seo optimizasyonu yaparak, siteyi yayına alırız.

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı Nasıl Olmalı?

Özgün dizayn edilmiş, kurumsal web sitesi tasarımı nasıl olmalı? Dediğimiz zaman, her kurum ve şirket için farklı ve kendine has olmalıdır. Tasarımda ilk önce, logonun renklerine göre bir çalışma olması önemlidir. Çünkü ahengi yakalamak için,  tüm site bu renklerin üzerinden bir çalışma yapılarak, bir düzene oturtulur. Mesela hastane için bir tasarımı yapmak istiyoruz; bu tasarımda ana sayfa, kurumsal, yönetim kadrosu, doktorlarımız, online randevu, bölümler, iletişim gibi sayfalar olması lazımdır veya üniversite için bir tasarım yapmak istiyorsak, bölümler, yönetim, etkinlikler, haberler, galeri gibi sayfalar dizayn etmemiz gerekir.

Kurumsal Web Sitesi Tasarımda Neler Olmalı?

  • Yapılan işe veya verilecek olan mesaja uygun renkler
  • Hedeflenen amaca uygun dizayn
  • Kullanıcı deneyimi
  • İçerik kalitesi
  • Mobil uyumluluk
  • Sayfa açılış hızı
  • Seo Optimizasyonu
Acarnet olarak 2004 yılından bu yana firmalara kalıcı, etkileyici, seo uyumlu web tasarım çalışmaları yapmaktayız. Sizde web sitenizin profesyonellerin elinden çıkmasını istiyorsanız https://www.acarnet.com/iletisim sayfasından bilgi formumuzu doldurabilirsiniz.

Kurumsal Web Sitesi Örnekleri

Acarnet olarak, referans sayfamızı incelediğinizde, üniversiteler, hastaneler, üretim tesisleri gibi birçok kurumsal web sitesi örnekleri sitemize koymuşuzdur.

Kurumsal web sitesi örnekleri, değişik tarzlarda olabilmektedir. Bunlara örnek olarak aşağıda doğru akan tasarımlar, sola veya sağa doğru akan tasarımlar, tek sayfa tasarımlar, flash tasarımlar vs. gibi bir çok seçenek bulunmaktadır.

Ama bu tasarımlardan en çok kullanılanı, aşağı doğru akan tasarımlardır. Mantık olarak üstte menüler veya sağda kategoriler, orta alanda banner resimleri, bannerın altında, kategori resimleri, onun altında ürünler ve bir altında da blog gibi bir dizilimle sıralanmaktadırlar.

Tabi bu kurma göre, şirkete göre, yaptığı işe göre de değişmektedir. Mesela kurumsal bir şirketin web sitesiyle, üniversitenin web sitesi tasarımı, birçok aşamada değişkenlikler göstermektedir. Burada kurum veya şirketin amacına uygun tasarım çıkarmak önemlidir.

Kurumsal Web Sitesi Tasarımı

Kurum ve şirketlerin anlatmak istedikleri veya satmak istedikleri, ürün veya hizmeti, kullanıcıya doğru bir şekilde vermek için, kurumsal web site tasarımı adım adım yapılmalıdır.

Kurumsal Web Tasarım Ajansı

Kurumsal web tasarım nedir? Konusunda açıkladığımız gibi, kurumların ve şirketlerin, tanıtıcı ve pazarlama amaçlı oluşturmak istedikleri web sayfaları da,  web tasarım ajansı hizmeti veren firmalar tarafından yapılır.  Bu ajanslar sizin renklerinizi, hikayenizi ve sektördeki konumunuza göre, firmanızı net anlatacak web siteleri tasarlamaktadırlar. Kaliteli bir  web tasarım firması olarak, 2004 yılından bu yana 100’lerce firmaya hizmet vermiş Acarnet şirketimizden teklif alabilirsiniz.

Kurumsal Web Tasarım Ajansı Seçimi Nasıl Yapılır?

  • Ajans en az 10 yılın üzerinde bir ajans olmalıdır.
  • Ciddi anlamda sektör tecrübesi bulunmalıdır.
  • Kurumsal firmalara yaptığı çalışmalardan, en az 10 tane referansı olmalıdır.
  • Firmaya sunduğu tasarım, gerçekten imajınızı yansıtan bir tasarım olmalıdır.
  • Kendi içinde bir ekibi ve kurumsal bir yapısı olmalıdır.
  • Destek konusunda, müşteriye hızlı geri dönüş yapabilme kabiliyetinde olmalıdır.

Kurumsal Web Tasarım Fiyatları

Kurumsal Web Tasarım Firmaları

Sektörde kurumsal web tasarım firmaları çok fazla olduğunu gözlemlesekte, aslında 5 ile 10 şirketi geçmez. Çünkü sektör yeni olduğu için, ciddi anlamda tecrübeli, eski ve kurumsal bir ajansa rastlamanız kolay değildir. Onun için çalışacağınız ajansı iyi belirlemeniz gerekmektedir. Yoksa ilerleyen zamanda ciddi anlamda başınıza ağrıyabilir.

Web tasarım firmaları, ağırlıklı İstanbul şehrinde bulunmaktadır. Bir web tasarım ajansı seçerken veya çalışırken en çok düşülen hatalar;

  • Bireysel kişilerden bu hizmeti almaya çalışmak.
  • Reklam ajansı, seo ajansı veya bu tarz işlere yakın işler yapan firmalardan, bu hizmeti talep etmek.
  • Çok düşük bütçelerle bu işi yaptırmayı planlamak.
  • Ajansın yönlendirmelerine uymayıp, kendi istediğiniz doğrultusunda tasarım çizdirmek.
  • Kendinize özgü kaliteli görsel ve içerik yazıları kullanmamak.
  • Çok kısa sürede yapılmasını istemek.
  • Flash vs. gibi programlar kullanılmasını isteyerek, sitenin geç açmasına sebep olacak isteklerde bulunmak.
  • Ajans personellerini sıkboğaz edercesine aramak.

Acarnet olarak İstanbul Avrupa yakasında, yaklaşık 15 yılı geçkindir hizmet vermekteyiz. Sizde işinin ehli bir  web tasarım firması, arayışı içindeyseniz bizden teklif alabilirisiniz.

Kurumsal Web Tasarım Firmaları İstanbul’da Mı?

Kurumsal Web Tasarım Fiyatları

Türkiye’de gerçek anlamda web tasarım fiyatlarıyla, kurumsal web tasarım fiyatları arasında ciddi bir fark vardır. Çünkü sektörde ajanslarında dışında, bu işi yapmaya çalışan kayıtsız kişiler vardır. Bu bireysel çalışanlar, şirketlerin ciddi anlamda katlandığı maliyetlere katlanmadan,  ucuz fiyat vermektedirler. Bu ucuz fiyatla da kalitesiz işler yapmaktadırlar. Sonuç olarak kaliteli, son teknolojilerin kullanıldığı, seo optimizasyonu yapılmış, kurumsal bir web tasarım projesi, ortalama 5.000 Tl’den başlamaktadır.

Kurumsal Web Sitesi Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

  • Firmaya özel tasarım yapmak veya hazır tasarımlardan kullanmak.
  • Özel fotoğraf ve video çekimleri yapmak.
  • Profesyonel bir içerik editörü hizmeti almak.
  • Firmanın Google’da aratılan anahtar kelimelerine göre seo optimizasyonları yapmak.
  • Ux tasarım, html5, amp, cdn vs. gibi son teknolojileri kullanmak.
  • 1 yıllık destek hizmeti almak.
  • Hosting, sunucu, ssl ve ayrı bir mail server almak.
  • Tecrübeli, ciddi referansları olan bir ajanstan hizmet almak.

Kurumsal web tasarım fiyatları olarak, en iyi fiyat garantisi Acarnet olarak vermekteyiz. Sizde tecrübeli bir web tasarım ajansından hizmet almak istiyorsanız firmamızdan fiyat teklifi alabilirsiniz.

Kurumsal Web Tasarım Nedir?

Kurumsal Web Tasarım Ankara

Türkiye’nin birçok şehrinde faaliyet gösteren, şirketlere ve kurumlara yaptığımız profesyonel çalışmalar mevcuttur. Kurumsal web tasarım Ankara şehrimizde de birçok kurum ve kuruluşlarla çalışmalarımız olup, Acarnet olarak ülkemizin her şehrinde hizmet vermekteyiz.

Kurumsal Web Tasarım İzmir

Ege bölgemizin incisi olan, İzmir şehrimizde aktif olarak birçok müşterimiz bulunmaktadır.  Sizde kaliteli, seo optimizasyonu yapılmış bir web sitesi sahip olmak istiyorsanız, kurumsal web tasarım İzmir bölgesinde size de web tasarım hizmeti verebiliriz.

Kurumsal Web Tasarım Bursa

Eski başkentlerimizden, Uludağ’ıyla, eski çarşılarıyla, kaplıcalarıyla, kestanesiyle, doğasıyla, havasıyla bir başka olan Bursa şehrimizde, Acarnet web tasarım ajansı olarak, firmalara, kalıcı, kurumsal web sayfaları tasarımlamaktayız. Sizde kurumsal web tasarım Bursa bölgesinde kaliteli bir web sitesi sahibi olmak istiyorsanız, firmamızdan teklif alabilirsiniz.

15 YILLIK WEB TASARIM AJANSI TECRÜBESİYLE

%100 SEO Uyumlu, Özel Sitesi İçin Teklif Al!

    Kurumsal Web Tasarım Sıkça Sorulan Sorular

    Kurumsal Web Sitesi Nedir?

    Firmaların veya kurumların tanıtıcı veya bilgi edindirici, yazı, resim, video ve grafik çalışmalarından oluşan web ortamında hazırlanan sayfalara denir.

    Kurumsal Web Tasarım Fiyatları Ne Kadardır?

    Ortalama 5.000 TL’den başlar projeye göre değişkenlik gösterir.

    Kurumsal Web Tasarımla Normal Tasarımın Arasındaki Fark Nedir?

    Kurumsal sayfalarda daha kaliteli, son teknolojilerin uygulandığı ve firmaya özel çalışmalar yapılır. Normal çalışmalar ise daha kapsamsız olarak yapılır.

    Kurumsal Web Tasarım Firmaları Nerededir?

    Ağırlıklı İstanbul bölgesindedir.

    Alper Acarlı

    Acarnet'te Entrepreneur

    İlgili Makaleler

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Başa dön tuşu