Web Tasarım

Şişli Web Tasarım

Günümüzde kurum ve kuruluşlar ürünlerini daha iyi anlatabilmek ve daha iyi pazarlayabilmek için bilişim firmalarıyla iletişime geçerek şişli web tasarım hizmeti almaktadır. Alınan bu hizmet ile arama motoru sonuçlarında müşterilerinin karşısına çıkan firmalar bu yöntem vasıtasıyla satışlarını ve bilinirliklerini ciddi oranda arttırmıştır. Bu artışın farkında olan diğer işletmelerde yavaştan bu sektöre yönelmiştir.

Günümüzde küçükten büyüğe birçok kişi internette uzun süre vakit geçirmektedir. Önceden televizyonlarda geçirilen vakitler artık yerini internete bırakmıştır. Dilediğimiz şeyi izleme özgürlüğümüzün bulunması internetin bu kadar çok yaygınlaşmasının başlıca sebebidir. Önceden böyle bir özgürlüğümüz vardı fakat kısıtlıydı. Yani televizyonlar bizi bir şey izlemek için yönlendiriyordu. İnternetin bizleri bu konuda kısıtlamaması onun her geçen gün yaygınlaşmasını sağlamıştır. Bu yaygınlaşmayla beraber kullanıcılar dilekleri konu hakkında bilgi edinmek veya bir ürün almak için siteleri dolaşmaktadır. Bunun farkında olan ve ürünlerini daha geniş kesimlere ulaştırmak isteyen kurum ve kuruluşlarda bilişim ajansları vasıtasıyla bir web sitesi yaptırmaktadır. Yaptırılan bu site ile birçok avantaja sahip olan bu kurum ve kuruluşlar müşterilerine daha iyi hizmet sunmuştur. Buda o firmaların asıl amacı olan satışlarını arttırmıştır.

Web Dizayn Hizmeti

Şişli Web Tasarım Hizmeti Neden Alınmalıdır?

Kurumsallaşma ve daha geniş kesimlere sesinizi duyurma gibi bir düşünceniz varsa kesinlikle dijital ortamdaki kitlenin ve geri dönüşümün es geçilmemesi gereklidir. Zaten bunun farkında olan birçok işletme yukarıda da belirttiğim üzere şimdiden işlerini ve reklamlarını dijital ortama taşımıştır. Böylelikle kurumsallaşıp müşteri portföylerini ciddi anlamda arttıran firmalar daha da büyüme kat etmiştir.

Şişli web tasarım hizmeti almanız için yukarıda bahsettiklerimizin dışında birçok neden sayılabilir. Firmanıza karşı güvenin ve sadakatin artması yukarıdakilerin yanı sıra neden web sitesi yaptırmanız gerektiğine neden olarak gösterilebilir. Aynı şekilde internet sitesi vasıtasıyla ürünlerinizin 7/24 online bir şekilde sitede sergilenmesi harcanan veya harcanacak olan reklam maliyetlerini de en aza indirgeyecektir. Daha bunun gibi olumlu yönde örnek gösterilebilecek birçok madde vardır. Bunları web tasarım hizmeti aldığınızda daha iyi anlamış olacaksınız.

Şişli Kurumsal Web Tasarım Hizmeti ile Dijitalleşin

Markalaşmak veya firmayı büyütmek denilince akla ilk olarak reklam yapma düşüncesi gelir. Bu durum yüzyıllar boyu devam etmiştir. İnternet vasıtasıyla açık olan web siteleri bu konuda en başarılı olan reklam modelidir. Bu reklam modeli olmadan önce televizyon veya radyo gibi platformlar kullanılırdı. Fakat bu tür yerlerde reklamların yapılması doğru kitleyi bulmada reklam verenlere zorluklar yaşatabilmekteydi. Örneğin bir bebek bezi reklamını düşünün. Bu reklamın asıl hedef kitlesi ufak çocuğu olan annelerdir. Fakat televizyon vasıtasıyla bu reklamların küçük büyük demeden birçok kişiyle buluşması doğru hedef kitleyi bulmanızı zorlaştıracaktır. Ayrıca televizyon gibi platformlar internet reklamcılığına oranla daha pahalıdır. Bu nedenle reklam verenlerin televizyon gibi platformları tercih etme düşüncesi her geçen yıl azalmaktadır. Peki internet üzerinden reklam yapmanın ne gibi avantajları vardır? Bu soruya örnek olarak gösterilebilecek birçok avantaj vardır. Bu avantajları aşağıdan maddeler halinde inceleyebilirsiniz.

Dijital Reklam

Dijitalleşerek Reklam Yapmanın Avantajları

İnternet üzerinden web sitesi aracılığıyla reklam yapmanın sayılamayacak birçok avantajı mevcuttur. Bu avantajlar arasında en etkili olan yararları aşağıdan maddeler halinde açıklamasıyla beraber inceleyebilirsiniz.

Erişim

Yaptıracağınız web sitesiyle internet üzerinden isterseniz belirli bir kitleye isterseniz de tüm kullanıcılara erişim sağlayabilirsiniz. Bu sebepten ötürü internet reklamcılığı her geçen gün büyüyüp gelişmektedir.

Markalaşma

İnternetin doğru hedef kitleyi bulması kolay olacağından dolayı firmalar markalaşmak adına interneti reklamcılığını tercih etmektedir. Ayrıca internetteki kitlenin bir hayli fazla olması da firmaların markalaşmak adına bu hizmeti almalarına zemin hazırlamıştır.

Kitleye Uygunluk

Kullanıcılar bilindiği üzere istemedikleri reklamları geçmektedir. Buda reklam verenleri ciddi anlamda sıkıntıya düşürmektedir. Fakat bu durum televizyon, radyo, pano gibi platformlarda geçerlidir. İnternet reklamcılığında bunun geçerli olmamasının başlıca sebebi Cookie(çerez) teknolojisinin kullanılmasıdır. Bu teknoloji kullanıcıların önceden yaptığı aramaları doğrultusunda onların karşılarına ilgili reklamı çıkartmaktadır. Buda reklamın doğru kitleye ulaşmasını sağlamaktadır.

Yaratıcılık

İnternetin ilk çıktığı dönemlerde birtakım kısıtlandırmalar söz konusuydu. Bunun nedeni o zamanlarda teknolojinin tam olarak gelişmiş olmamasıdır. Bu sebepten ötürü o zamanlar reklam yapmak için belirli şablonlar kullanılmaktaydı. Fakat teknolojisinin her geçen gün gelişmesiyle beraber reklamlarda ortaya sınırsız yaratıcılıklar çıkmıştır. Buda kullanıcıların dikkatini ciddi oranda çekmektedir.

Etkileşim ile Güven Artışı

İnternetteki etkileşimin ve trafiğin herkes farkında. Zaten bundan dolayıdır ki reklam yapma düşüncesi olanlar bu sektöre yönelmiştir. Etkileşimin fazla olması daha geniş kitlelere ulaşılabilmesini sağlamıştır. Ayrıca bu ortamda reklam yaparak müşteri potansiyelinizi arttırdığınız gibi mevcut olan müşterilerinizin sizlere karşı olan güvenini de arttırmış olursunuz.

Etkileşimin Gücü

Şişli Web Tasarım Firmaları

Yukarıda belirtilen internet reklamcılığı hizmetinin avantajlarından faydalanabilmeniz için bir web sitenizin olması şarttır. Bu şartı yerine getirmek için ortaya birden fazla bilişim firması çıkmıştır. Bu firmaların öncelikli görevi müşterilerini dijital ortamlarda en iyi bir şekilde yansıtmaktır. Bunun için birtakım çalışmalar gerçekleştiren ajanslar kimi zaman başarılı olurken kimi zamanda başarısız olmaktadır. Bu başarı ve başarısızlık durumunu firmanın tecrübesi belirlemektedir.

Olumlu yönde sonuçlar alarak müşteri portföyünüzü arttırmayı planlıyorsanız sektörde adından bahsettirmiş firmalarla çalışmanız gereklidir. Bu konuda da karşınıza birçok seçenek çıkacaktır. Olumlu yönde sonuçlar alabilmeniz için bu seçenekler arasında doğru seçimi yapmanız gereklidir. Aşağıda bulunan kriterler doğrultusunda bu seçimi yapabilirsiniz.

  • Firmanın sektörde adından bahsettirmiş olmasına,
  • Sizlere satış öncesi sunduğu desteği satış sonrasında da vereceğine,
  • Aradığınızda onlara kolayca ulaşılabileceğinize,
  • Referanslarının iyi olmasına,
  • Firmanın mevcut konumunun ve iletişim bilgilerinin doğruluğuna ajans seçimi yaparken dikkat etmelisiniz.

Şişli Web Tasarım Şirketi Acarnet Bilişim

Uzun yıllardan beri müşterilerine hizmet veren Acarnet Bilişim firmamız yaklaşık 15 yıllık tecrübeyle sektörde faaliyetlerini sürdürmektedir. Alanında uzman 25 personeliyle hizmet vermeye devam eden firmamız sektördeki ihtiyaçları analiz ederek birtakım çalışmalar gerçekleştirmektedir. Ayrıca firmamızla iletişime geçen birçok işletme satışlarını ve marka değerlerini gözle görülebilir bir oranda arttırmıştır. Bu artış müşterilerimizi memnun ettiği gibi biz firma çalışanlarını da oldukça mutlu etmektedir.

Acarnet Ekibi

Firmamız bizlerle iletişime geçen işletmelere profesyonel web sitesi yapmaktadır. Yapılan bu sitenin amacına ulaşabilmesi için tasarımının iyi olması gerektiğini bilen ve bu doğrultu da çalışmalarını gerçekleştiren firmamız ortaya profesyonel web siteleri çıkartmaktadır. Bu web siteleri vasıtasıyla arama sonuçlarında yer almayı başaran müşterilerimiz kurumsal kimliklerini de ciddi anlamda güçlendirmiştir. Ayrıca rekabetten dolayı arama sonuçlarında yer almayan müşterilerimize SEO, Adwords, Sosyal Medya Reklamcılığı gibi hizmetleri de sunmaktayız. Sunduğumuz bu hizmetlerin asıl amacı müşterilerimizi internet ortamında var etmektir. Sizlerde bu hizmetlerimizden faydalanarak arama motoru sonuçlarında yer almak istiyorsanız bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Firmamız sizlere hizmet vermekten büyük keyif alacaktır.

Alper Acarlı

Acarnet'te Entrepreneur

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu