Web Tasarım

Web Tasarım Firması Nedir?

Günlük hayatımız da kullandığımız ve halen kullanmakta olduğumuz internet hiçbir şekilde yerinde durmayıp her gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Gelişmesinden itibaren günde birçok internet sitesi açılıyor veya kapanıyor. İnternet teknolojisi ilerleyen tarihler de güzel bir şekilde devam ederse internet arama motorlarına da web sitlerin oranları ise günden güne değişim göstermeye başlayacaktır. Küçük kurumlardan büyük kurumlara kadar birçok şirketlerin internet siteleri mevcut konumdadır ve artık internet üzerinden de satış yapmakta ve kendilerine ek kazanç sağlamaktadırlar.

Web Tasarım Nasıl Yapılır?

Web tasarım yaptırılmadan hangi çeşit bir web sitesinin internet kullanıcılarına karşı ne gibi bir avantajları olup olamayacağı araştırılır. Alınan bu bilgiler sayesin de yapılacak olan web sitesinin yapılmasına başlanıp içerikler hazırlanmaya çalışılır.

Web Tasarım Aşamaları Nelerdir?

1-İlk önce yapılacak olan site için bilgiler alınmalı.

2-Şirketlerin sorunlarına çözüm üretmek gerekir.

3-Web sitesi yapılmaya başlanmadan önce vakti parası ve tasarımlar belirlenir.

4-şirketlere özgün tarzda bilgiler verilmeli.

5-Alınan bilgilerden sonra tasarım kısmına geçilir.

6-Bundan sonra internet arama kısmı için çalışmalar yapılıp sitenin yukarılara taşınması gerekir.

7-Son olarak ’ta site arama motorlarına konumlanır ve sitenin testleri yapılır.

Web Tasarım Nasıl Yapılır?

Web Tasarım Firması Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Şu an ki yaşantımızda web sitesi yaptırtmak için firmaları bulmak artık çok kolay hale geldi. Fakat bu web tasarım firmalarından hangisini daha kaliteli diye uzun süre düşünüyoruz. Web siteleriniz şirketlerinizin kurumsal kimliği olup her zaman açık olacaktır. Bunun için web sitesi yaptırtmak istendiğinde teknik bir ekibe sahip olmayan kişi veya kişilerle konuşma yapmamanız sizler için iyi olur. Her zaman karşı tarafa güler yüzlü olmak gerekir. Fakat web sitesini de kaliteli bir teknik ekip ile yapmanız önerilir. Nedeni ise yapılmakta olan web sitesi ziyaretçilere karşı göze güzel gözükmesi gerekir.

Firmaların Önemi Nedir?

Şirketinizin web sitesi eğer ki kurulmamışsa ek kazanç elde etmeniz mümkün olmayabilir. Neredeyse tüm şirketlerin bir adet web sitesi olabiliyor, bu da ziyaretçilerin memnuniyeti konusunda olumlu düşünceler elde eder. İnternetin sayesinde her geçen zamanda web tasarım siteleri gittikçe artmaya başlandı.

Neredeyse yoldan geçen bir insanın veya koskoca şirketi olan birinin de web sitesi mevcuttur. Web sitesi mevcut durumda olan şirketlerin internet üzerinden satış yapma veya kullanıcıları bilgilendirme açısından diğer sitesi olmayan şirketlerin bir adım önüne geçmiş olursunuz.

Web Tasarımın Özellikleri

Web Tasarımın Özellikleri

Şirketinize iyi bir web sayfası istiyorsanız bazı özelliklerin olması gerekir. Bunlardan bazıları;

1-Erken erişebilen sayfalar

2-Basit ve kullanılabilir yönetim panelleri

3-Sitenin güvenliğini kontrol etmek

4-Diğer cihazlara uyumlu olması (Telefon tablet)

5-Bütün internet tarayıcılarına kesintisiz ulaşılması gerekir.

6-Siteye konulacak olan yazı ve fotoğrafları tekrardan kontrol edilmesi gerekir.

Web Tasarımın Çizgileri

Bu işlemlerin hepsi bittikten sonra şirketinizin aktif ve kullanabilir bir web sitesi olur. Sitenizi ziyarete gelenler sizlerin hakkında oldukça bilgi sahibi olur. Ve sitenize gelenler sizlerin hangi alanda çalıştığınızı hemen anlayıp o konular hakkında bilgi sahibi olurlar. Şirketlerin web sitesinin de ilerleyen zamanlarda bir çok faydasını göreceklerinden emin oldukları için her türlü avantajlarını görecektirler.

Berkay Gavaz

Acarnet'te Web Designer

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Merhabalar, Web tasarım firması seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Web tasarım firmalarının önemi nedir? Web tasarım yapılırken herhangi bir aşamaları bulunmaktamıdır?

    1. Merhabalar Mehmet Bey,
      Web tasarım firması seçerken çalışacağınız ekibin profesyonel güler yüzlü ve teknik bir ekibin olması gerekmektedir. İlk önce yapılacak olan site için bilgiler alınmalı.Şirketlerin sorunlarına çözüm üretmek gerekir.Web sitesi yapılmaya başlanmadan önce vakti parası ve tasarımlar belirlenir.şirketlere özgün tarzda bilgiler verilmeli.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu